• [image]
  • [image]
  • [image]
  • [image]
  • [image]
  • [image]
  • [image]
  • [image]
  • [image]
 

Aktiviteter

 

Unik mulighet for lydighetsinteresserte uansett nivå!

Lydighetstreningen hver onsdag fra kl 19:00 på Stend.

Siste nytt

Bergens Selskaps- og Brukshundklubb (BSBK) ble sti…

Unik mulighet for lydighetsinteresserte uansett ni…

I henhold til de vedtak som Helsedirektoratet la f…

Før du kjøper hund : 3 dagers forkurs for morgendagens hundeeiere

Dette er et kurstilbud til dere som tenker på å skaffe dere hund. Kurset vil gi dere kunnskap om hva dere bør tenke over og hva som må være klart før dere velger å kjøpe hund.

 

Instruktør: Ami Garen

Start dato: Torsdag 2. Mai (påfølgende dager avtales på kurset)
Sted: BSBKs lokale i Kringsjåveien 69

Pris: 600,-

Påmelding her...

Vårt mål er å forberede dere til å ta imot det nye familiemedlemmet på en best mulig måte. Det er fort gjort å gjøre mange feil som det i beste fall tar tid å rette opp. For at dere og det nye familiemedlemmet skal få en best mulig start på samlivet, ønsker vi å lære dere grunnleggende kunnskap basert på forståelse for hunden og dens behov. Vi vet av erfaring at mange hundeeiere er veldig fortvilte når de begynner på valpekurs og oppdager hva som kunne vært gjort annerledes om de hadde hatt mer kunnskap før hunden kom i hus. På bakgrunn av disse tilbakemeldingene, tilbyr BSBK nå dette kurset.


Tema som vi tar opp er gleden og ansvaret med å ha hund og hvordan en kan bli en ansvarlig hundeeier. Videre snakker vi om hundens behov og hvilke forhold i hundeeierens livssituasjon (jobb, familie, bolig, etc) som har stor betydning for hunden. Vi svarer også på spørsmål om ulike hundetyper. Og selvsagt vil vi snakke om de ulike aktiviteter en kan være med på sammen med hunden sin.


Kurset går over tre kvelder. En kurskveld er forbeholdt hele familien, hvor både store og små kan være med. Da går vi gjennom hva alle må gjøre når hunden kommer.

 

om instruktøren:

Instruktør Ami Garen har vært aktiv innen hundetrening i over 20 år, og har holdt en rekke kurs: Valpekurs, hverdagslydighet og bronsemerke-/lydighetskurs. Hun er utdannet NKK instruktør I og har deltatt på en rekke kurs og seminarer innen lydighet, bruks og hundens adferd. Med sine to siste hunder har hun selv konkurrert i lydighet. På sine «ferier» jobber hun som frivillig ved en dyrevernsorganisasjon (i Spania.) Hun har allsidig erfaring med ulike hunderaser.


Ingen spesielle forkunnskaper er nødvendig og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe dere med alle de spørsmål dere måtte ha.

Alle kursdeltakerne får individuell oppfølging, så vi må derfor begrense plassene til max 10 kursdeltakere.


Bindende påmelding innen 23. April


Har du spørsmål om kurset: send mail til brukshund@bsbk.no


Velkommen til kurs hos BSBK